Pridruži se nam na Facebooku
Tisk na majice
Hitro, enostavno in poceni do majic za katerokoli priložnost!

Potrebujete večje število majic zase in prijatelje? Prirejate zabavo, fantovščino, dekliščino, team building ali zabavo ob zaključku šolskega leta in bi radi z unikatnimi majicami ovekovečili dogodek?

Ni problema! Naše napredne tehnologije tiskanja nam omogočajo, da na majico natisnemo karkoli je sicer možno natisniti na papir. In kar je najpomembnejše – za izdelavo majic vam ni potrebno biti računalniški ali oblikovalski guru. Od vas potrebujemo le, da nam sporočite kaj želite natisniti na majico, za vse ostalo pa poskrbijo naši oblikovalci in tiskarji.

Že več kot 6000 zadovoljnih kupcev. Fruit of the Loom logo Gildan logo
Priznane blagovne znamke majic.
Dobava v roku 24 do 48 ur ali takojšnji osebni prevzem v Celju.
Direktni digitalni tisk na majico, ki zagotavlja dolgo obstojnost tiska.

Majice vam lahko natisnemo in odpošljemo že v roku nekaj ur po oddanem naročilu. Poleg odlične kakovosti ter hitre in prijazne storitve pa pri nas dobite tudi izjemne količinske popuste:

Majice
s kratkimi rokavi
Št. majic Bele majice Barvne majice
3 do 6 majic: 8,90 € 10,90 €
7 in več majic: 6,90 € 8,90 €

Majice
z dolgimi rokavi
Št. majic Bele majice Črne majice
3 do 6 majic: 12,90 € 14,90 €
7 in več majic: 10,90 € 12,90 €
* Majice z dolgimi rokavi so na voljo le v beli in črni barvi.
Drobni tisk:
  • V navedenih cenah je vključena majica, strošek priprave motiva za tisk ter potisk motiva na majico.
  • Navedene cene veljajo za pripravo in tisk enega enakega motiva na večje število majic.
  • V primeru obojestranskega tiska se zaračuna dodatek v višini 3€ do 5€ na majico.


Kako oddati naročilo ali povpraševanje:

Vaše naročilo in povpraševanje nam lahko posredujete na telefonsko številko 064 22 99 55 ali na email naslov narocila@smesnemajice.si. V vašem sporočilu nam prosimo navedite:

  • Število in tip majic Navedite ali želite tisk na moške, ženske ali otroške majice ter želene barve in velikosti. Izbirate lahko med majicami v beli, črni, rdeči, rumeni, modra in roza (samo ženske in otroške) barvi. Uporabljamo standardne velikosti majic. Če običajno torej nosite majice v velikosti L, potem vam bo zelo verjetno prav tudi naša velikost L. Točne dimenzije za posamezno velikost si lahko ogledate čisto spodaj na tej strani.
  • Motiv za tisk Motiv za tisk pripnite k sporočilu kot priponko ali kot spletno povezavo do želene slike oziroma motiva iz naše redne prodaje. Priponka je lahko v kateremkoli formatu (.jpg, .gif, .pdf, .doc, …). Motiv lahko pripravite tudi v MS Word datoteki ali poljubnem drugem programu, kakor je pač vam najlažje. Za vse ostalo bodo poskrbeli naši oblikovalci in tiskarji. V kolikor datoteka ne bo primerna za tisk (premajhna ali preslabe kakovosti), vas bomo še pred tiskom poklicali in skupaj z vami našli najboljšo rešitev. V kolikor pa znate delati z grafičnimi programi kot so Photoshop ali Illustrator, lahko svojo mojstrovino izvozite in pošljete kar v PDF obliki (max 28 cm širine in 90 do 150 dpi).
  • Dimenzije in pozicija tiska Kam na majico želite, da natisnemo vaš motiv? Kako velik naj bo (max 28cm širine)? Sprednja ali zadnja stran majice oziroma obojestranski tisk? Dejansko vam je to potrebno navajati samo v primeru kakšnih posebnosti (širina tiska manj kot 20 cm, srčna stran, zadnja stran, …). Če posebnosti glede dimenzij ali pozicije tiska ni, potem motiv natisnemo v standardnih dimenzijah in poziciji (tisk na sprednjo stran, pozicija zgoraj / sredina na majici in širina tiska od 22 do 25 cm).
  • Želeni način dostave in plačila Navedite ali želite majice osebno prevzeti v naši poslovalnici Tiskarna majic d.o.o., Gosposka ulica 9, 3000 Celje (Pon. - Pet.: 9:00 - 17:00, Sobota: 9:00 - 12:00) oziroma navedite podatke za dostavo (ime in priimek, naslov, poštna številka in telefonska številka). V primeru osebnega prevzema je dostava majic za vas brezplačna. Sicer znašajo stroški dostave 3,00 €. Dostavo izvajamo preko dostavne službe GLS. Za več informacij o dostavi, si preberite zavihek Pomoč in pogoji poslovanja.
  • Želeni rok dobave oziroma datum osebnega prevzema Prosimo, navedite do kdaj potrebujete dostavo majic oziroma kdaj bi želeli majice prevzeti v naši poslovalnici v Celju.
  • Kontaktni telefon Prosimo vas, da navedete telefonsko številko na katero vas lahko pokličemo v primeru dodatnih vprašanj.
Po prejetju vašega naročila ali povpraševanja, vam bomo v najkrajšem možnem času odgovorili s potrditvijo prejema naročila, v katerem vam bomo sporočili tudi predvideni rok dobave ter potrdili znesek za plačilo.


Odgovori na pogosto zastavljena vprašanja:

Kakšno tehnologijo tiska na majice uporabljate?
Majice tiskamo s specializiranim tiskalnikom za majice torej po tako imenovani tehniki "direktnega digitalnega tiska na majice". Kakovost tiska je primerljiva s sitotiskom, a v primerjavi s sitotiskom ni zamudnih in dragih priprav filmov za tisk, kar nam omogoča, da vam lahko ponudimo količinske prihranke že pri manjšem številu naročenih majic. V primerjavi s tiskom preko folij (t.i. "preslikači") naša tehnologija zagotavlja tudi daljšo obstojnost tiska ter prijetnejše nošenje majice, saj se natisnjeni motiv na majici sploh ne občuti, majica pa tudi normalno "diha". Uporabljene barve namreč temeljijo na vodni osnovi in so koži prijazne.
Ali je možen obojestranski tisk, torej tisk na sprednjo in zadnjo stran majice?
Da. V primeru obojestranskega tiska se na zgoraj navedene cene zaračuna dodatek v višini 3€ na majico.
Na kakšne majice tiskate?
Moške in otroške majice tiskamo na majice blagovne znamke Fruit of thee Loom "Classic Valueweight". Ženske majice tiskamo na majice blagovne znamke Gildan "Lady Fit". V izjemnih primerih, ko dobavitelji posameznih majic trenutno nimajo na zalogi, uporabimo enako kakovostne majice drugih priznanih proizvajalcev promocijskega tekstila, kot so Hanes, JHK, Jerzees, Russel, …
Ali je možen tisk na naše majice? Mi bi majice kupili sami in bi potem vi natisnili na njih!
Ker so naši postopki tiskanja kalibrirani za majice, ki jih redno uporabljamo, žal ni možen tisk na druge (vaše) majice. V primerih ko potrebujete več kot 30 majic, se lahko dogovorimo tudi za tisk na vaše majice, a nam morate ob tem dostaviti tudi 3 enake odvečne majice, za potrebe kalibriranja postopkov tiskanja na vaše majice. Sestava majic mora biti 100% bombaž.
Nisem prepričan ali sem vse naredil OK oziroma pravilno oddal naročilo! Kako vem če je vse OK?
Ne skrbite. Zato smo tu. Če bomo pri vašem naročilu opazili karkoli spornega, vas bomo še pred tiskom želenega napisa na majico kontaktirali preko telefona ali e-pošte.
Potrebujem pomoč oziroma imam dodatna vprašanja! Na koga se lahko obrnem?
Za pomoč in podrobnejša pojasnila smo vam kadarkoli na voljo na GSM številki 064 22 99 55 oziroma na e-poštnem naslovu narocila@smesnemajice.si.