Untitled Document

Pomoč in pogoji poslovanjaKontakt

Spletno trgovino SmesneMajice.si upravlja podjetje KG-TRADE d.o.o. Vsa vaša vprašanja nam lahko sporočite preko elektronske pošte narocila@smesnemajice.si, ali preko obrazca na strani Kontakt. Za vas smo, od ponedeljka do petka med 9:00 in 17:00, dosegljivi tudi na telefonski številki 070 847 677 oziroma 064 22 99 55

Cene

Vse cene navedene na spletnem naslovu www.smesnamajice.si ne vsebujejo DDV, razen če je izrecno navedeno drugače. Cene se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila. Cene veljajo v trenutku oddaje naročila in nimajo vnaprej določene veljavnosti.

Pogodba med ponudnikom in kupcem je sklenjena v trenutku, ko ponudnik potrdi naročilo (kupec prejme elektronsko sporočilo o Potrditvi prejema naročila), razen v primerih ko ponudnik z razlogom zavrne naročilo v največ 48 urah, med delovnim časom - vsak delovnik med 8.00 in 17.00). Od tega trenutka so vse cene in drugi pogoji fiksirani in veljajo tako za ponudnika kot za kupca. Ponudnik ima možnost odstopa od pogodbe s stranko le, če se ugotovi očitna napaka (46. člen OZ). Kot očitno napako se opredeli bistvene lastnosti predmeta in vse zmote, ki se po običajih v prometu ali po namenu strank štejejo za odločilne ter jih ponudnik v primeru vednosti ne bi potrdil oziroma sklenil pogodbe. To vključuje tudi očitne napake v ceni. 


Sklenjena pogodba (naročilo oziroma račun) med kupcem in prodajalcem se v elektronski obliki nahaja na sedežu podjetja Smešne Majice 2 d.o.o., Gosposka ulica 9, 3000 Celje. Registiranim kupcem je sklenjena pogodba (naročilo) na voljo tudi v elektronski obliki v uporabniškem profilu (Moj račun). Kupec lahko pridobi kopijo pogodbe tudi z zahtevo po elektronski pošti na naslov narocila@smesnemajice.si ali po telefonu 070 847 677. oziroma 064 22 99 55.

 

Plačilo in dostava

Izdelke kupljene v spletni trgovini SmesneMajice.si boste plačali po povzetju - torej dostavni službi, ko vam ta dostavi naročeno blago. Strošek pošiljanja je enoten za celo Slovenijo in znaša 3€ po pošiljki.

Dostavo izdelkov vršimo preko dostavne službe GLS Slovenia

Predvideni rok dobave za vsa naročila je od 1 do 3 delovne dni od dneva oddaje naročila. Naročeno blago bomo dostavili na naslov, ki ste navedli ob registraciji oz. nakupnem postopku. Priporočamo vam, da navedete naslov na katerem se nahajate v dopoldanskem času. Prav tako priporočamo, da napišete mobilno številko, na kateri ste dosegljivi v dopoldanskem času, saj vas bo kurir lahko poklical in se dogovoril z vami o načinu dostave.

V primeru, da ne želite, da vam izdelek dostavimo na vaš naslov pa si lahko na spletnem mestu GLS Slovenia izberete tudi GLSPaketno trgovino ali GLS Paketomat, kjer lahko paket prevzamete sami (poštno ležeče). V polje s podatki za dostavo je potrebno zgolj napisati vaše ime in priimek, ter naslov izbrane GLS Paketne trgovine ali GLS Paketomata.

Odkupnino paketa lahko GLS kurirju ob dostavi plačate z gotovino ali s kreditno / debetno kartico. V primeru, da boste svoje blago plačali s kartico, se vam bodo dodatno zaračunali stroški bančne provizije v vrednosti 1,43 % od zneska odkupnine, za katero vam bo GLS kurir izdal račun.

V primeru neuspešnega poskusa dostave vam bo GLS kurir pustil sporočilo o prispeli pošiljki. Na sporočilu je navedena številka paketa in telefonska številka GLS dostavne službe (01 500 11 90), ter njihov elektronski naslov (info@gls-slovenia.com). Na navedene kontaktne informacije se lahko obrnete in naročite ponovno dostavo paketa na vaš naslov ali pa se dogovorite, da vam paket dostavijo na drug naslov (kjer boste v času dostave dosegljivi). Po vaši želji se lahko z GLS Slovenia dogovorite tudi za dostavo paketa v vam najbližjo Paketno trgovino ali najbližji Paketomat, kjer lahko paket prevzamete sami.

Seznam Paketnih trgovin in Paketomatov se nahaja na spodnji povezavi: Lokacije Paketnih trgovin in Paketomatov.

Ob nakupu nad 50€ je dostava po Sloveniji brezplačna.

Predvideni rok dobave za vsa naročila je od 1 do 3 delovne dni od dneva oddaje naročila. Če je za odpremo blaga potreben daljši čas, je to označeno na spletni strani. V primeru, da ste morda naročili blago, ki ga zaradi nepredvidljivih razlogov ne moremo odpremiti v obljubljenem roku, vas o novem dobavnem roku obvestimo preko kontaktnih podatkov, ki ste jih posredovali ob oddaji naročila. Preden pošiljko oddamo dostavni službi, lahko spremenite naslov za dostavo, ki ste ga navedli ob oddaji naročila tako, da nam novi naslov za dostavo sporočite na elektronski naslov narocila@smesnemajice.si.

Z nakupom in izbiro dostave z dostavno službo se kupec strinja, da se zaradi lažje komunikacije med njim in dostavno službo na dostavni obrazec zapiše telefonska številka, ki ste jo navedli ob oddaji naročila. Dostavna služba vas bo poklicala na to številko, v kolikor ne boste dosegljivi na naslovu navedenem za dostavo.


Osebni prevzem

Osebni prevzem je možen od ponedeljka do petka med 9:00 in 17:00 ter v soboto med 9:00 in 12:00,  v trgovini TISKARNA MAJIC, Gosposka ulica 9, 3000 Celje. Ker majice tiskamo za vsakega kupca posebej glede na njegovo naročilo, je osebni prevzem možen v roku nekaj ur po oddanem naročilo. Prosimo, da nas pred prihodom pokličete na GSM 070 847 677. oziroma 064 22 99 55, da vam pravočasno pripravimo želene izdelke. V izjemnih primerih, ko izdelke nujno potrebujete še isti dan, se lahko dogovorimo tudi za prevzem izven delovnega časa.

Naročilo, ki bi ga želeli osebno prevzeti lahko oddate preko telefonske številke 070 847 677. oziroma 064 22 99 55, elektronskega naslova narocila@smesnemajice.si ali preko spletne trgovine. Če naročilo oddajate preko spletne trgovine, v postopku oddaje naročila (pri izbiri dostave) izberete "Osebni prevzem". V najkrajšem možnem času po prejemu naročila vas bomo poklicali na telefon, ki ga boste navedli pri oddaji naročila in se z vami dogovorili za optimalni termin za prevzem izdelkov.

Plačilo izdelkov, ki jih želite osebno prevzeti, je možno v gotovini ob prevzemu le teh ali po predračunu še pred prevzemov izdelkov. Če želite, da vam pripravimo predračun, nas prosimo pokličite na telefonsko številko 070 847 677. oziroma 064 22 99 55

 

Garancija kakovosti in vračila

SmesneMajice.si uporablja kakovostne majice priznanih proizvajalec ter sodobne metode tiskanja na majice, zato smo prepričani, da boste z vašim nakupom zadovoljni. V kolikor iz kateregakoli razloga ne boste zadovoljni, nam lahko naročeno blago vrnete v roku 30 dni od dneva prejema blaga in vrnili vam bomo denar. Brez vprašanj!

Postopek vračila sprožite tako, da nam najkasneje v 15-ih dneh od prevzema blaga sporočite, da odstopate od pogodbe (naročila), ne da bi vam bilo potrebno navesti razlog za svojo odločitev. Naročeno blago nam morate vrniti najkasneje v 30 dneh od sporočila o odstopu od pogodbe. Blago mora biti seveda nepoškodovano. Vrnitev naročenega blaga v roku 14 dni od prejema je enakovredna sporočilu o odstopu od pogodbe.

Blago ki je predmet vračila, v roku 30 dni od oddanega sporočila o odstopu od pogodbe pošljte na naslov: TISKARNA MAJIC, Gosposka ulica 9 , 3000 Celje. Stroške vračila krije kupec. V primeru pošiljk z odkupnino si pridružujemo pravico do sorazmernega zmanjšanja vrnjene kupnine. K pošiljki mora obvezno biti priložen tudi račun in vso morebitna pripradajoča dokumentacija, ki ste jo prejeli ob prevzemu blaga. Vračilo kupnine bo izvedeno takoj, ko je to mogoče, najkasneje pa v roku 30 dni od prejema sporočila o odstopu od pogodbe. Kupnine ne vračamo v gotovini, pač pa jo izplačamo na vaš tekoči račun (TRR račun).

Pred vračilom blaga, nas prosimo o vračilu obvestite na narocila@smesnemajice.si ali na telefon 070 847 677. oziroma 064 22 99 55, da se dogovorimo o najboljšem načinu vračila.

Garancija ne velja za majice, ki se smatrajo kot unikatni izdelki. To so vse majice, ki niso v redni prodaji oziroma se na majice natisne motiv po želji kupca (izdelaj si svojo majico), razen v primeru očitnih napak pri tisku ali stvarnih napakah na majicah (napačne velikosti, barve, raztrganost, …).

 

Odveza odgovornosti

Upravljalec spletne trgovine, podjetje KG-TRADE d.o.o., se po svojih najboljših močeh trudi zagotoviti ažurnost in pravilnosti objavljenih podatkov na spletni strani www.smesnemajice.si. Kljub temu, se lahko lastnosti artiklov, rok dobave ali cena spremenijo tako hitro, da upravljalec ne uspe popraviti podatkov na spletnih straneh. V takem primeru, bo upravljalec kupca obvestil o spremembah in mu omogočil odstop od naročila ali zamenjavo naročenega blaga. V primeru, da obiskovalec spletne strani ocenjuje, da gre za napačno prikazan podatek, nam to vedno lahko sporoči na elektronski naslov narocila@smesnemajice.si ali po telefonu na številko 070 847 677. oziroma 064 22 99 55.

Upravljalec ne odgovarja za vsebino mnenj o artiklih, ki jih napišejo obiskovalci in se odvezuje kakršnekoli odgovornosti, ki izvira iz informacij v mnenjih. Upravljalec se trudi zagotoviti natančne fotografije prodajnih artiklov, a je vse fotografije potrebno jemati kot simbolične. Fotografije ne zagotavljajo lastnosti izdelka. Upravljalec si pridržuje pravico, da pogoje poslovanja spremeni kadarkoli in na kakršenkoli način, ne glede na razlog in brez predhodnega opozorila. Upravljalec ni odgovoren za občasno nedelovanje strani, morebitno netočnost informacij in tudi ne za morebitno škodo, nastalo zaradi uporabe netočnih ali nepopolnih informacij ter nezmožnosti dostopa in uporabe informacij na teh spletnih straneh.

Pomoč in dodatna vprašanja

Za vsa vaša vprašanja smo vam na voljo preko elektronske pošte narocila@smesnemajice.si ali na telefonski številki 070 847 677. ali 064 22 99 55, od ponedeljka do petka med 9:00 in 17:00 uro in ob sobotah med 9:00 in 12:00 uro.

Strošek pošiljanja je enoten za celo Slovenijo in znaša 3€ po pošiljki . Provizija Pošte Slovenije na vplačilo UPN naloga v višini 0.96 € se plača posebej poštarju ob prejemu pošiljke..